Ai un eveniment la Parc Balnear Toroc si vrei sa-l faci cunoscut?
Trimite-ne detaliile evenimentului si noi il facem conoscut.

Fi la curent cu toate noutatiile de la Parcul Balnear Toroc.

 • Redeschidere oficiala Parc Balnear Toroc

  Parcul Balnear TOROC deschis oficial sezon 2017

  Prima zi de vara a coincis la Dej si cu deschiderea sezonului estival la Parcul Balnear Toroc. In aceasta dimineata a fost inaugurata oficial noua baza de agrement, in prezenta invitatilor din cadrul autoritatilor publice locale si centrale
 • Modernizare Parc Balnear Toroc

  Schimbari majore la Parcul Balnear Toroc

  Lucrările de modernizare și extindere a Parcului Balnear Toroc sunt aproape finalizate. Muncitorii lucrează zilele acestea la ultimele finisaje și detalii estetice, urmând ca cel mai probabil în primul weekend din luna iunie să fie redeschis
 • Tarife Parc Balnear Toroc

  Tarife majorate la Parcul Balnear Toroc.

  Consiliul Local Dej a hotărât să majoreze tarifele la Parcul Balnear Toroc. Astfel, începând cu sezonul estival 2017, dejenii vor scoate mai mulţi bani din buzunare pentru a beneficia de serviciile bazei de agrement.
 • Renovare Parc Balnear Toroc

  Renovare Parcul Balnear Toroc

  Parcul Balnear Toroc din Dej urmează să-și închidă porțile în această primăvară, cel mai probabil în luna aprilie, conform edilului Morar Costan.
 • Lucrari Parc Balnear Toroc

  Lucrarile de la Toroc, aproape finalizate

  Incepute la sfarsitul anului 2015, lucrarile de modernizare a Parcului Balnear Toroc se apropie cu pasi repezi de final.
 • Cand se redeschide Parc Balnear Toroc

  Cand se redeschide Parcul Balnear TOROC!

  Sezonul estival 2016 se apropie cu pasi repezi, iar odata cu venirea anotimpului cald, si partea exterioara a Parcul Balnear Toroc va fi pregatita sa isi primeasca turistii.
 • Cazare Parc Balnear Toroc

  Locuri de cazare IEFTINE la Parcul Balnear Toroc

  Investiţia în valoare de aproximativ 244.000 lei a fost demarată în cursul anului trecut prin realizarea proiectului, iar ulterior au fost începute lucrările.